FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Team Paribu Türk sporunun yarını için hazır

Türkiye’nin en yüksek hacimli kripto para işlem platformu Paribu’nun desteklediği, Türkiye’yi temsil eden 7 sporcudan oluşan Team Paribu hazırlıklarını sürdürüyor.

Team Paribu Türk sporunun yarını için hazır

Millî voleybol takımı kaptanı Eda Erdem, artistik jimnastikçi Ahmet Önder, rüzgâr sörfçüsü ve yelkenci Dilara Uralp, modern pentatlet İlke Özyüksel, basketbolcu Sertaç Şanlı, yüzücü Nida Eliz Üstündağ ve atlet Berfe Sancak’ın yer aldığı Team Paribu, temmuz ayında çalışmalarını tamamlayacak.

Paribu CEO’su Yasin Oral, “Paribu olarak millî sporcularımızı ‘Team Paribu’ çatısı altında bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz. Yedi başarılı sporcuyu destekleyerek Türkiye’de pek çok çocuk ve genci de spor yapmaya teşvik edecek çalışmalarımızı devam ettirmek istiyoruz. Türkiye’yi temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

“Yarının dünyası için sorumluluk alıyor, harekete geçiyoruz” diyen Paribu, geleceğin başarılı sporcuların yetişmesi için spora yönelik desteğini sürdürecek.

2017 yılında kullanıma açılan Paribu, kullanıcılarına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunuyor. 4 milyon kullanıcısı bulunan platformda 7/24 kesintisiz kripto para işlemi ve TL yatırma çekme işlemi yapılabiliyor. Paribu, 7/24 hizmet veren Destek Birimi’yle kripto para işlemlerini kolaylaştırıyor.

Anlık Borsa


Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

En Çok Aranan Haberler