Zonguldak’ta halk pazarında fiyatlarda düşüş yaşandı. Halk pazarına gelen vatandaşlar, geçtiğimiz haftaya göre fiyatların düşmesi nedeniyle hem kaliteli hem de ucuz ürünü alabilmek için birbirleriyle yarış içine girdi.
Adalet Bakanlığı, 2015 yılından itibaren uygulanan e-Tebligat ile 223 milyon 678 bin 655 iletinin muhataplarına elektronik ortamda ulaştırıldığını, bu sayede 7 bin 829 ton kağıttan tasarruf edildiğini ve 133 bin 89 ağacın kesilmekten kurtarıldığını duyurdu.
Birleşmiş Milletler (BM), 97 trilyon dolarla rekor kıran küresel kamu borcu konusunda uyarıda bulundu, özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki kalkınmayı etkileyen "endişe verici artışa" karşı uluslararası finans sisteminde acil reform çağrısı yaptı.