Vergi haberlerinin ardından dün çakılan, bugünse güne yükselişle başlayan borsada yatırımcıları ilgilendiren haber... Borsa İstanbul, iki hissenin paylarına kredili işlem önlemi aldığın duyurdu. İşlem yasağı 1 Ağustos 2024 tarihine kadar sürecek.
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneğinin (ODMD), Ocak-Haziran 2024 verilerine göre, Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, yılın ilk yarısında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,7 artarak 577 bin 981 adet oldu.
Faaliyet performansını yüzde 74 oranında arttıran Suwen yıla iyi bir başlangıç yaptı. Suwen Genel Müdürü Ali Bolluk, 2024 yılı için belirledikleri hedeflere ulaşmak üzere emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.
Milyonlarca kişinin gözü yarın açıklanacak enflasyon verilerindeyken İstanbul Ticaret Odası'ndan da dikkat çeken bir veri geldi. Haziran ayının zam şampiyonu limon oldu. Limonun fiyatı yüzde 56 arttı.