FİNANS

MİGROS TİCARET A.Ş. Esas Sözleşme Tadili 28 Mart 2025

[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
oda_ChangeInArticlesOfAssociationAbstract|
Esas Sözleşme Tadili
oda_UpdateAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubject|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
17.03.2025
oda_DelayedAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|

Şirketimizin 17.03.2025 tarihli KAP açıklamasında, Şirketimizin Esas Sözleşmesinin "Amaç ve Konu" başlıklı 3. maddesi ile "Yönetim Kurulu'nun Süresi ve Görevleri" başlıklı 17. maddesinin tadil edilmesine ve bu kapsamda Yönetim Kurulu tarafından önerilen tadil tasarısına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve T.C. Ticaret Bakanlığı'na ("Bakanlık") izin başvurusu yapılmasına karar verildiği belirtilmişti.

SPK, Şirketimiz esas sözleşmesinin yukarıda belirtilen maddelerinin tadil edilmesine 28.03.2025 tarihinde onay vermiştir. Şirket esas sözleşmesinin tadil tasarısı onaylandığı şekliyle ektedir.


(İşbu açıklamamız ile açıklamamızın İngilizce çevirisinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.)