FİNANS

ZERAY GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) 24 Nisan 2026

[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
oda_MaterialEventDisclosureGeneralAbstract|
Özel Durum Açıklaması (Genel)
oda_UpdateAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubject|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
oda_DelayedAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|
Şirketimiz, gayrimenkul geliştirme faaliyetleri kapsamında, Ankara ili Etimesgut İlçesi Yapracıkköyü Mahallesi 48343 Ada 2 Parselde, proje geliştirilmesine yönelik olarak ilgili taraflarla prensip anlaşmasına varılmıştır.

Söz konusu proje kapsamında geliştirilecek yatırımda, Şirketimize ait payın toplam büyüklüğünün mevcut öngörüler çerçevesinde yaklaşık 4,5 milyar TL seviyesinde olması hedeflenmektedir.

Prensip anlaşması doğrultusunda taraflar arasında nihai sözleşmenin imzalanmasına yönelik süreç başlatılacak olup; projeye ilişkin fizibilite, konsept geliştirme ve sözleşme detaylarına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Nihai sözleşmenin imzalanmasına müteakip gerekli bilgilendirmeler, ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.

Söz konusu yatırımın hayata geçirilmesiyle birlikte, Şirketimizin portföy büyüklüğü, gelir üretim kapasitesi ve kârlılığı üzerinde önemli ve sürdürülebilir bir katkı sağlaması öngörülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.