FİNANS

KIRAÇ GALVANİZ TELEKOMİNİKASYON METAL MAKİNE İNŞAAT ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) 13 Mayıs 2025

[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
oda_MaterialEventDisclosureGeneralAbstract|
Özel Durum Açıklaması (Genel)
oda_UpdateAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubject|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
14.10.2024
oda_DelayedAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|

Bilindiği üzere, Şirketimiz tarafından Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 54.476 m² alan üzerine inşa edilmekte olan, 27.871 m² kapalı ve 26.605 m² açık alana sahip, metal imalat, galvanizleme ve idari ofis olmak üzere üç ana bölümden oluşan tam entegre tesisimizin yapımı tüm hızıyla devam etmektedir.

Bu kapsamlı yatırımımızın önemli bir aşaması olan metal imalat birimi, 10 Haziran 2025 tarihinde tam kapasiteyle faaliyete geçecek olup, halihazırda Bursa'da kirada olunan metal imalat fabrikasının bu süreç itibarıyla kapanışı gerçekleştirilecektir. Avrupa'nın en modern teknolojisine sahip sıcak daldırma galvanizleme tesisi ise 14 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla üretime başlayacaktır.

Kıraç Galvaniz ailesi olarak büyük bir heyecan ve gururla hayata geçirdiğimiz bu projenin açılışını, 25 Temmuz 2025 Cuma günü gerçekleştireceğimiz görkemli bir törenle taçlandırmayı planlıyoruz. Sabırsızlıkla beklenen bu özel günde, tüm değerli yatırımcılarımızı aramızda görmekten büyük onur duyacağımızı önemle belirtmek isteriz.

Kamuoyunun ve yatırımcıların bilgisine sunulur.

Saygılarımızla,