Son dakika haberine göre ağustos ayı tüketici fiyat endeksinin açıklanmasıyla birlikte eylül ayı kira artış oranı da belli oldu. Eylül ayı kira artış oranı yüzde 15,78 oldu. Buna göre bin lira kira ödeyen bir vatandaşın kira artışı 157,8 lira oldu.
Antalya Ticaret Borsası'nın verilerine göre; önceki yılın aynı dönemine göre domatesin fiyatı yüzde 75,93, sebzenin fiyatı 66,45, meyvelerin fiyatı ise yüzde 61,63 arttı. Sebze ve meyvedeki fiyat artışı son 6 yılın en yüksek fiyat artışı olarak gerçekleşti.
Haftanın son işlem günü olan 3 Eylül 201 Cuma günü altın fiyatları, güne az da olsa yükselişle başladı. Özellikle son dönemlerde yaşadığı düşüşlerle adından söz ettiren gram, çeyrek, yarım ve cumhuriyet altınında ufak da olsa bir yükseliş görüldü.