Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), piyasadaki fazladan likiditiye müdahala etmeye çalışırken sistemdeki likidite durumunda da dalgalı seyir izleniyor. Buna göre, . 13 Eylül itibarıyla sistemde likidite fazlası 139,6 milyar TL olarak kaydedildi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın 2 devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek.
Satılık ev ilanı verip 1 TL, 20 bin TL gibi fiyatlar koydular! Akılalmaz ilanlar Reklam Kurulu'nun gözünden kaçmadı. Vatandaşın aklını çelip tuzağa düşürmek için "tüketicilerin hoşuna gidecek meblağlar" yazıldığı yönünde uyarı geldi.
Otobüs firmasının iflası gündem oldu. Türkiye'nin köklü otobüs firmalarından olan 63 yıllık Hakiki Koç Turizm, piyasadan çekilme kararı aldı. Kapanma kararıyla birlikte, otobüs seferleri aniden dururken; yüzlerce çalışan da işsiz kaldı.