FİNANS

1000 YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama 10 Şubat 2026

[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
oda_NotificationAboutNewsOrRumoursAbstract|
Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
oda_UpdateAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubject|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
oda_DelayedAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|

Çeşitli yazılı basın ve sosyal medya platformlarında Şirketimiz ile Türkiye'de yerleşik bir bankanın, ödeme hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin paylarının satın alacağına dair son günlerde yayımlanan haberlere istinaden, Şirketimiz tarafından bu konuya ilişkin tam ve doğru bilgilendirme yapılması gerekliliği doğmuştur. 

Şirketimiz tarafından, bahse konu haberlerde geçen şirket ve/veya şirketlerin satın alınmasına dair herhangi bir aksiyon alınmadığını, görüşmeye başlanmadığını ve anılan satın alıma ilişkin alınmış bağlayıcı veya sonuçlanmış bir kararın bulunmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yukarıdaki açıklamalarımız çerçevesinde, çeşitli yazılı basın ve sosyal medya platformlarında yer alan ilgili satın alım kararına ilişkin haber ve söylentiler gerçeği yansıtmadığından bunlara itibar edilmemesi gerektiğini, söz konusu haber ve söylentiler hakkında bütün haklarımızın saklı olduğunu bildirmek isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.