FİNANS

MİA TEKNOLOJİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) 8 Temmuz 2026

[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
oda_MaterialEventDisclosureGeneralAbstract|
Özel Durum Açıklaması (Genel)
oda_UpdateAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubject|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
oda_DelayedAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|
Şirketimiz tarafından Gazi Üniversitesi Teknopark' ta yürütülen üç adet projemiz başarıyla tamamlanmıştır.

1. Diş Eti İnflamasyonlarının Tanı ve Tedavisinde Yapay Zekâ Tabanlı Çözümlerin XGBoost Modeli ile Geliştirilmesi projesi 01.10.2024 tarihinde başlamış olup, 01.04.2026 tarihinde 17.652.599,06 TL bütçe ile başarıyla tamamlanmış ve bitirme belgesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 08.07.2026 tarihinde onaylanmıştır.

2. TENSORFLOW LİTE İLE UNİTY'DE NESNE TANIMA PROJESİ 01.10.2024 tarihinde başlamış olup, 01.04.2026 tarihinde 105.112.917,83 TL bütçe ile başarıyla tamamlanmış ve bitirme belgesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 08.07.2026 tarihinde onaylanmıştır.

3. EXPLORA (3D Nesne Görüntüleme ve Etkileşim Platformu) projesi 01.10.2024 tarihinde başlamış olup, 01.04.2026 tarihinde 55.992.722,44 TL bütçe ile başarıyla tamamlanmış ve bitirme belgesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 08.07.2026 tarihinde onaylanmıştır.

Şirketimiz; yenilikçi teknolojiler geliştirme hedefi doğrultusunda AR-GE proje portföyünü genişletmeye ve yeni projeler üretmeye yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.