FİNANS

QNB PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. Fon Sürekli Bilgilendirme Formu 3 Eylül 2025

Fona İlişkin Bilgiler
Fonda Oluşan Karın Dağıtım Esasları
Fon, yatırım yaptığı para ve sermaye piyasası araçlarından elde edeceği getirinin bir kısmını katılma payı sahiplerine kâr payı olarak ödemeyi ve bu suretle yatırımcıları için belli bir nakit akışı sağlamayı amaçlar. Kar payı ödemeleri ise 2025 yılı ekim ayından başlamak üzere ayda bir kere gerçekleştirilir. Ödenecek kar payı tutarı her ayın on altıncı gününde (tatil günü olması halinde takip eden iş günü) Kurucu tarafından belirlenir. Ödenecek kar payı tutarının fon toplam değerinden çıkarılması sonrası fon birim fiyatı hesaplanır. Ödenecek kar payı tutarı ve fon birim fiyatı ertesi işgünü KAP?da ilan edilir. Ödemeler, fon katılma payı sahibi olan yatırımcıların hesaplarına bahse konu değerleme gününü takip eden üçüncü iş gününde gerçekleştirilir.
Fona İlişkin Kamuyu Aydınlatma Esasları
Kurucu, Fonun yıllık finansal tablolarını, ilgili hesap döneminin bitimini takip eden 60 gün içinde KAPta ilân eder. Finansal tabloların son bildirim gününün resmi tatil gününe denk gelmesi halinde resmi tatil gününü takip eden ilk iş günü son bildirim tarihidir. Fonlar tasfiye tarihi itibarıyla özel bağımsız denetime tabidir.
Fonun Halka Arz Tarihi
İhraç Sıra Numarası
Halka Arz Tarihi
1
05.09.2025
Eşik Değer
Eşik Değer Kriteri
Kriterin Üzerine Eklenecek Değer (%)
Ölçütün Belirlenmesine İlişk. Yönetim Kurulu Karar Tar. ve Say.
BIST-KYD 1 Aylık USD Mevduat Endeksi
0
09.05.2025 2025-37
Komisyon ve Gider Bilgileri
Fon Yönetim Ücreti Oranı ve Giriş-Çıkış Komisyonları
İhraç Sıra Numarası
Fon İçtüzüğünde Yer Alan Yönetim Ücreti Oranı (Günlük) (%)
Fon İçtüzüğündeYer Alan Yönetim Ücreti Oranı (Yıllık) (%)
Uygulanan Yönetim Ücreti Oranı (Günlük) (%)
Uygulanan Yönetim Ücreti Oranı (Yıllık) (%)
Giriş Komisyonu (%)
Giriş Komisyonuna İlişkin Açıklama
Çıkış Komisyonu (%)
Çıkış Komisyonuna İlişkin Açıklama
Performans Ücreti Oranı (%)
1
0,00192
0,70
0,00192
0,70
1
Katılma paylarının tasarruf sahipleri tarafından yatırım dönemi içinde satımı durumunda erken çıkış komisyonu uygulanır.