FİNANS

HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Tacirler Yatırım, Logo Yazılım’ı 150 TL hedef fiyat ve 'AL' tavsiyesi ile araştırma kapsamına aldı 26 Kasım 2020

HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Tacirler Yatırım, Logo Yazılım’ı 150 TL hedef fiyat ve 'AL' tavsiyesi ile araştırma kapsamına aldı
26/11/2020 08:56:19

    Tacirler Yatırım, Logo Yazılım’ı 150 TL hedef fiyat ve 'AL'  tavsiyesi ile araştırma kapsamına aldı.
    Ayrıntılar şu şekilde:
    "Logo Yazılım’ı Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler arasında  yüksek büyüme hikayesi olan ve güçlü nakit akımları yaratan iş  modeline sahip bir şirket olarak görüyoruz. Şirketin büyüme  potansiyelini, mevcut operasyonlarını ve cari değerlemesini göz önüne  aldığımızda, yatırımcıların Logo Yazılım’ı gerçek değerinin altında  değerlediklerini düşünüyoruz. Dolayısıyla, Logo Yazılım’ı 150 TL hedef  fiyatla ve “AL” tavsiyesi ile araştırma kapsamına alıyoruz."

    Tamamı için:

https://www.tacirler.com.tr/Pdfs/Arastirma/Dosyalar/LOGO_Sirket_Raporu_26_Kasim_2020.pdf

                           ******

    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı  sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri  tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer  alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize  uygun sonuçlar doğurmayabilir.

                           *******

    Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey