FİNANS

BORLEASE OTOMOTİV A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) 14 Ocak 2026

[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Türkçe
oda_MaterialEventDisclosureGeneralAbstract|
Özel Durum Açıklaması (Genel)
oda_UpdateAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubject|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
12.01.2026
oda_DelayedAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|

Şirketimiz tarafından daha önce yapılan açıklamada, TRFBORLS12613 ISIN kodlu Finansman Bonosu kapsamında 14.01.2026 tarihinde saat 16:00'da Şirketimiz merkez adresinde Tertip Borçlanma Aracı Sahipleri Kurulu ("Tertip BASK") toplantısı yapılacağı duyurulmuştu.

  

Toplantının yapılmasına ilişkin süreçte, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'nin ("MKK") Elektronik Genel Kurul Sistemi ("EGKS") üzerinden de yapılması gerekli olan toplantı çağrısına ilişkin işlemlerin teknik aksaklıklar nedeniyle EGKS üzerinden tamamlanamaması sebebiyle, planlanan toplantı gerçekleştirilememiştir.

  

Bu kapsamda, TRFBORLS12613 ISIN kodlu Finansman Bonosu Tertip BASK toplantısının23/012026 tarihinde saat 11:00'da, Şirketimiz merkez adresi olan Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. 2 Blok N4 İç Kapı N28 Ümraniye, İstanbul adresinde (fiziki katılım ve elektronik katılım imkânı sağlanarak) gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Toplantıya ilişkin çağrı ve katılım usul ve esasları, EGKS işlemlerinin tamamlanmasını müteakip ayrıca duyurulacaktır.

  

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

  

BORLEASE OTOMOTİV A.Ş.